НОВИНИ

25 June 2015

Правилният конектор за всяко приложение!

 

 

 

Независимо дали става въпрос за свързване на едножилни проводници един с друг или свързване на едножилни с многожилни или фини многожични проводници, WAGO има правилния съединител, който отговаря на вашите изисквания.

От първата серия WAGO 273 PUSH WIRE® конектори за разпределителни кутии до WINSTA® конектори за сградни инсталации, WAGO предлага широка гама от конектори за бърза връзка, базирани на иновативната пружинна система за свързване. Само тези притискащи  и свързващи системи могат да ви гарантират правилно функциониране и 100% надеждност - и всичко това без никаква поддръжка.

Лесно стягане в рамките на няколко секунди (а когато това се изисква, също толкова бързо освобождаване) - клемите и съединителите на WAGO са се доказвали без капка съмнение за повече от 35 години. В контролни табла, разпределителни кутии или върху DIN шини - надеждността на тези продукти ги прави идеални за използване в сградната автоматизация, енергетиката, автомобилната промишленост, пътната сигнализация, в машиностроенето и др. отрасли на промишлеността.

 

Виж в каталога