НОВИНИ

05 August 2019

Комет Електроникс Ви кани на най-голямата техническа конференция в Европа, организирана от Microchip

 

 

 

С над 80 вида различни строго технически профилирани направления за обучение на инженери, само в рамките на 3 дни, конференцията MASTERs ще предостави на дизайнерите на вградени системи (embedded systems) обширни знания за новите технологии и продукти от Microchip

 

Какво е конференцията Microchip MASTERs?

Microchip Annual Strategic Technical Exchange Review Conference – Годишна стратегическа конференция за технически обмен и ревю на най-новите продукти и услуги предлагани от Microchip! Конференцията има за цел обмен на техническа информация между приложните инженери от Microchip и партньори, консултанти, клиенти, дистрибутори и фирми фокусирали се в/у дизайн и разработка на електронни устройства. MASTERs е строго техническа конференция, включваща подготовка, структурирана за нуждите на днешните инженери - хардуерни и софтуерни дизайнери на вградени системи за контрол и управление.

 

Кой трябва да присъства?

Тези, които търсят решения в предизвикателствата в управлението на вградени системи или желаят да получат подробно задълбочено обучение с продуктите на Microchip. Инженерите дизайнери и мениджъри ще се възползват от конференцията, като научат за решения и взаимодействие с персонала на Microchip. Присъстващите, завършили програмата MASTERs ще са подготвени да използват всички възможности на продуктите на Microchip. На всички участници ще бъдат раздадени сертификати след завършване на конференцията.

 

Европейска MASTERs Конференция 2019:

Берлин, Германия

От 16 до 19 Септември

HTW Berlin – University of Applied Sciences Berlin

Презентирана на английски език.

 

Обща информация: https://secure.microchip.com/eumasters/home.aspx

Програма на курсовете: https://secure.microchip.com/eumasters/classes.aspx

 

EVENT GUIDE

 

Научете повече на: https://secure.microchip.com/masters/Home.aspx

Моля, свържете се с нашите приложни инженери на  support@comet.bg за детайли и инструкции относно процеса на регистрация.