ЗА НАС

 

 

Обхватът на нашия бизнес
Поддържаме над 30 000 компоненти на склад, готови да бъдат доставени до всяка точка на света. Продуктите ни в наличност се изпращат без чакане - 99% от поръчките за България пристигат на следващия ден.

Нашите партньори
Дългогодишното ни партньорство с водещите европейски търговци ни позволява да ви осигурим по-добри условия за доставка. В рамките на седмица можем да доставим електронните елементи от над 5 външни склада безплатно и без митнически такси.

Поддръжка
Ако търсите електронен компонент с конкретни параметри или се нуждаете от препоръки за вашия дизайн, нашите експерти ще се радват да ви помогнат. Разполагаме с екип от приложни инженери, които могат активно да участват в разработването и оптимизирането на дизайна на вашето изделие, помагайки ви да изберете компоненти, за които може да гарантираме навременна доставка и справедлива цена.

Оторизирана дистрибуция
Защитата на клиентите ни от некачествени продукти се е превърнало в един от основните ни принципи. Комет Електроникс е оторизиран дистрибутор на електронни компоненти за повече от 500 водещи производители и търговци. Независимо дали избирате оригинален компонент или заместител, ние винаги ще гарантираме качеството му.

Сертификати за качество
В Комет Електроникс държим на качеството. Наша цел е постоянно да подобряваме веригата ни за доставки, за да осигурим най-доброто качество и цени. Продуктите и процесите ни се придържат към всички правителствени и индустриални стандарти и разпоредби.

Политика по качеството                     ISO Сертификат

Монтаж на печатни платки
В Комет Електроникс разполагаме със съвременно оборудване за монтаж на електронни елементи. Благодарение на собствената си производствена линия, осигуряваме бързо и гъвкаво реализиране на прототипни серии. Мрежата ни от доказани партньори позволява и качествено серийно производство, готова да задоволи и най-прецизните изисквания.

 

 

Нагоре