ЗА НАС

Фирмата е основана през 1991г. Основният предмет на дейност е търговия, внос износ на електронни елементи с промишлено предназначение. Търговската дейност на фирмата покрива България и Балканския полуостров. Обемът на годишните продажби, поддържането на голяма номенклатура на електронни елементи на склад, извършваните периодични доставки от над петдесет световни производители и дистрибутори извоюваха водещо място на Комет Електроникс сред българските дистрибутори на електронни елементи.

Комет Електроникс обслужва над 5000 средни и малки производствени и търговски фирми и е доставчик на основните промишлени предприятия в България.

Дейността си фирмата извършва основно чрез двата си магазина за продажби на едро и дребно. Складовете на Комет Електроникс гарантират възможността да задоволяваме нашите клиенти с всичко необходимо за промишлена електроника по всяко време и на конкурентна цена.

Извършваме доставки на електронни елементи по поръчка на нашите клиенти за осигуряване на производствените им програми, както и специализирани доставки за извършване на проектиране, разработка на прототипи и образци.

 

 

Договор: 1371-1/2015

 

Стандарт: ISO 9001:2015

 

Обхват на сертификация: Дистрибуция на електронни елементи и асемблиране на платки

 

Политика по качеството

 

ISO Сертификат

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нагоре