УСЛУГИ

Mонтаж на печатни платки

Комет Електроникс разполага с гъвкаво оборудване за монтаж на електронни елементи, позволяващо реализирането на проекти от прототипно до серийно производство.

Процесът на асемблиране включва:

Нанасяне на спояващи пасти и лепила чрез ръчен и полуавтоматичен стенсил принтер, както и настолен автоматичен диспенсер призводство на холандската компания DIMAGROUP.

Поточна линия за повърхностен монтаж на електронни елементи от DIMA и KAYO, гарантираща високо качество на монтажа и боравене с широк набор от елементи с корпуси от 0402 до 42х42mm. Автоматичното подаване, транспортиране и извеждане на платките от производствената линия гарантира добра повтаряемост на процесите, по-висока производителност на линията и качеството на крайното изделие.

Ръчен манипулатор за асемблиране на прототипи, оборудван с ръчен диспенсер.

Тунелна пещ за спояване с възможност за работа с безоловни припои според изискванията на клиента.

Визуална инспекция на асемблираните платки, като фирмата разполага с машина за автоматична оптична инспекция (AOI) SONYSI-V100, както и висококачествен видео микроскоп SONY TECHNOLOOK.

Машинно рязане и формоване изводите на елементи за конвенционален монтаж, както и машина за депанелизиране на скоринговани платки от италианската фирма OLAMEF.

Пещ за сушене  на потенциално овлажнени елементи поради нарушаване на фабричната им опаковка.

Машина SELECT460 за селективно запояване на конвенционални елементи, работеща в азотна среда, за по-високо качество на спойките и намаляване на окислителните процеси. Машината е оборудвана с 2 поти, което позволява спояване с оловен или безоловен припой.

Висококачествен ръчен монтаж и ремонт на платки с SMD и конвенционални елементи,  гарантиран от висококачественото оборудване на JBC.

Свържете се с нас на: [email protected]

Разработка на печатни платки

Комет Електроникс предлага на своите клиети услугата за разработване на Печатни платки по предоставена схема. Нашият приложен отдел разполага с висококвалифициран дизайнер в областта на разработката и въвеждането в производство на печатни платки. Широкият опит в многослойните печатни платки и проектите със специални изисквания, като захранващи модули и печатни платки на алуминиева основа (за мощни светодиоди), дава възможност за съдействие от наша страна за разработката на вашия проект. В комбинация с нашия производствен отдел и отдела "Приложни инженери:, нашето звено за разработка на печатни платки може да ви предостави цялостна услуга за бързо завършване на вашите проекти и изработката на прототипи.

За повече информация: [email protected]

Кримпване на кабели

Уважаеми клиенти,

Комет Електроникс има удоволствието да ви информира, че предлага услугата изработване на кабелни форми.

За повече информация: [email protected]

Нагоре