ДОСТАВЧИЦИ

MICROCHIP

Микроконтролери, памети, развойни средства

Microchip Technology Inc. е водещ доставчик на микроконтролери, mixed signal, аналогови и Flash-IP решения, жични и безжични комуникационни интегрални схеми и модули. Microchip осигурява проектиране на крайни изделия с нисък риск, висока добавена стойност, икономически ефективна системна цена и по-малко необходимо време на клиентите си между фазата за проектиране изделията и реализиране на първата им продажба на пазара. Със седалище в Чандлър, Аризона, Microchip, основана през 1989 г., предлага техническа поддръжка на високо ниво, заедно с надеждна доставка и отлично качество. Microchip продължават да разширяват продуктовото си портфолио, както чрез разширяване на собствените си продуктови линии, така и чрез придобиване на други компании, някои от които: SST, ISSC, SMSC, Supertex, Micrel, Atmel и Microsemi и др.

 

Микроконтролери / Микропроцесори

Портфолиото на Microchip включва голям набор от различни микроконтролери и микропроцесори, започвайки със сравнително прости 8-bit ARM/MIPS базирани MCUs, през 16-bit, 32-bit и накрая до високопроизводителни MPUs.

  •  8051 architecture (AT89)
  • 8-bit MIPS PICs (PIC10, PIC12, PIC16, PIC18) and AVR (tinyAVR, and megaAVR)
  • 16-bit MIPS (dsPIC30/dsPIC33, PIC24) and AVR (XMEGA) with DSP core
  • 32-bit MIPS (PIC32), AVR (UC3) and Cortex-M (ATSAMD\E\C\L\V) core equipped MCUs
  • ARM7, ARM9, Cotex-A core equipped MPUs

 

Логически матрици FPGA

Microchip предлага широка гама от енергийно ефективни и надеждни FPGA и SoC логически матрици, базирани на Flash технология. Производителят минимизира риска, като гарантира, че тези интегрални схеми ще бъдат произвеждани в дълг период от време. В портфолиото на Microchip  можем да открием следните серии:

  • Polar Fire / Polar Fire 2 / SoCs
  • IGLOO2
  • ProASIC3
  • IGLOO
  • Fusion

 

Аналогови схеми и смесени интегрални схеми (mixed-signal)

Microchip са се фокусирали в разработката на аналогови и mixed-signal схеми и решения намиращи приложение в: промишлеността, медицината, автомобилната индустрия и критични приложения, където е необходна висока степен на надеждност.

 

Интерфейсни интегрални схеми

Microchip разполагат с голям набор от комуникационни интерфейсни интегрални схеми като CAN, LIN, USB и др., чрез които дават възможност на дизайнерите да използват решения, като минимизират системните разходите и същевременно не се прави компромис с функционалността и устойчивостта на EMI смущения на крайните изделията, характерни за индустриалните приложения.  

 

Памети

Microchip предлага широка гама от енергонезависими серийни памети (Serial EEPROM, Serial Flash, ЕЕRAM), парaлелни памети (Parrallel Flash), енергозависими серийни памети SRAM (Serial SRAM) и NVSRAM.

 

Драйвъри и токо захранващи

Тази гама обхваща решения и интегрални схеми за предоставяне на захранване широк набор от приложения, като позволяват ефективен контрол на изходното напрежение и същевременно пестят енергия. Различават се регулатори на напрежението, зарядни интегрални схеми за батерии, MOSFET транзистори и драйвери, PWM контролери, а също така сензори за близост, капацитивни сензорни интегрални схеми и контролери за разпознаване на жестове (HMI).

 

Комуникационни модули

Microchip е един от лидерите в областта на безжичното предаване на данни. В портфолиото може да откриете голям набор от Wifi и Bluetooth модули и интегрални схеми, характерни за обмен на данни, чрез различни безжични радио технологии: LoRa, MiWi, ZigBee, Sigox и други.

 

Дискретни схеми и модули

Microchip предлага голям набор от полупроводникови компоненти и силови модули, портфолиото производителя е едно от най-добре развитите в сферата на изделия за промишлени приложения. Номенклатурата включва силови диоди, мостови изправители, транзистори, транзисторни модули базирани на IGBT, SiC, MOSFET и др. технологии.

 

Повече информация можете да откриете на www.microchip.com.

 

Виж в каталога

Нагоре