Акценти

Aimtec пуска нова линия AC/DC преобразуватели със скоби за DIN шини

23.06.2020

Новата серия AMEDX-NZ е отговорът на Aimtec на повишеното търсене на съвместими с DIN шина AC-DC захранващи устройства, с обхват на входното напрежение от 85-264VAC и изходи от 5 до 48VDC.

Тези AC-DC преобразуватели се предлагат в опции 30, 60, 75, 100 и 120W и са проектирани да отговарят на стандартите IEC/EN/UL62368 и EN61558, което им позволява да бъдат използвани в широк спектър от промишлени и търговски приложения, включително и такива в тежки условия.

Новите модели са проектирани с акцент върху висока ефективност и входно-изходна изолация. С изолационно напрежение до 4000VAC, максимална ефективност до 91% и работен температурен обхват от -40℃ до 70℃, тези серии осигуряват по-добра надеждност и безопасност на системата и отговарят на повечето изисквания в промишлените и търговските приложения.

Освен това, серията AMEDX-NZ се предлага стандартно със защита на изхода от късо съединение (OSCP), защита по изходен ток (OCP) и защита по изходно напрежение (OVP). С ниските излъчвани пулсации и шум и гарантирана надеждност с висок показател MTBF (средно време между дефектите), тези модели могат да се внедряват в различни приложения като управление на уличното осветление, IoT, захранващата мрежа, инструменти, промишлени управления, телекомуникации и граждански приложения.

За повече информация посетете www.aimtec.com или погледнете спецификациите им по-долу:

AMED30-NZ

AMED60-NZ

AMED75-NZ

AMED100-NZ

AMED120-NZ

Нагоре